Abonnementsartikel

Salget af Valtras T4 model har overgået fabrikkens forventninger stort, og for nylig blev traktor nummer 1000 produceret.

Da finske Valtra for seks måneder siden lancerede deres T4-model, havde man på fabrikken ikke turde drømme om den succes, som modellen har haft. På blot seks måneder har Valtra nemlig solgt hele 1000 enheder, hvilket må siges at være ganske imponerende.

- Salget af T4 har overgået vores egne forventninger, og vi har måttet øge produktionen hele tre gange siden vi startede med at producere i november, fortæller Valtras marketingsdirektør Mikko Lehikoinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valtras T4-model er ikke kun blevet taget godt imod af køberne, den blev også tildelt prisen for Årets Maskine 2015 i 180-280 hk kategorien på Sima-messen.

Traktor nummer 1000 blev kørt fra fabrikken af den polske landmand Adam Jarnutowski, som har købt maskinen. Den skal gøre gavn på hans kvægbrug, og traktoren skal erstatte en ældre John Deere 7800 og en John Deere 6800. Adam Jarnutowski tilføjer, at traktoren kommer til at håndtere alle de store opgaver på gården, herunder pløjning, såning, møg spredning, slåning, presning, og den skal endda også trække fodervognen. Adam Jarnutowski siger at traktoren kommer til at køre omkring 1000 timer per år.