Abonnementsartikel

Nu lander den nye 7700-serie fra Massey Ferguson i Danmark - de første demo-traktorer kan ses på Roskilde Dyrskue.

Massey Ferguson 7600-seriens afløser hedder 7700. Den nye traktor-serie begynder nu så småt at komme til Danmark, hvor der vil være to topmodeller i 7700-serien udstillet på Roskilde Dyrskue i den kommende weekend.

De ni nye traktormodeller i den nye 7700-serie fra Massey Ferguson får ikke blot ny motorteknologi, som overholder de nyeste emissionskrav, men opgraderes også med blandt andet ny forakselaffjedring samt mulighed for større dækmontering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

280 hestekræfter på toppen

Effektmæssigt ligger de ni modeller i 7700-serien i intervallet 140 - 255 hestekræfter. Dertil skal lægges de 25 hestekræfter, som stilles til rådighed ved blandt andet transportkørsel og når traktoren belastes på kraftudtaget.

Topmodellen Massey Ferguson 7726 får således en spidseffekt på 280 hestekræfter - og det er netop topmodellen i serien, som der vil være to af på Roskilde Dyrskue i den kommende weekend.

- Traktorerne bliver efterfølgende demo-traktorer, og generelt, så kommer de nye Massey Ferguson 7700-serien nu hjem som demo-traktorer over hele landet, fortæller Jørgen Sørensen, produktchef hos Massey Ferguson.

Jørgen Sørensen forventer sig meget af den nye model-serie:

- Traktoren vil ramme en bred målgruppe, da vi ikke før kunne tilbyde 280 hestekræfter med trinløs-transmission i 7600-serien.