Abonnementsartikel

Holbæk Odsherred Landboungdom indbyder til traktortræk.

Hvis du er vild med en masse brøl, røg og glade mennesker, skal du vende snuden mod Svinninge i pinsen, hvor Holbæk Odsgerred Landboungdom afholder traktortræk.

Der er lagt op til en dag for hele familien, hvor der, udover traktortræk, også er hoppeborg, boder, pedaltraktorer og heste. Hvis man kommer for at se på maskiner, så går man med garanti ikke skuffet hjem. Der er allerede tilmeldt over 16 trækkere, der skal dyste i de forskellige vægtklasser, og det bliver spændende at se, hvem der kan trække slæden længst. Hvis du har en stærk traktor i maskinhuset, har du stadig mulighed for at melde dig til traktortrækket, og få afprøvet, hvad din maskine kan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det hele udspiller sig lørdag den 23. maj ved Danish Agro i Svinninge. Dagen starter med indvejning af trækkere klokken 7.30, pladsen åbner klokken 9.30 og det forventes, at der vil være pokaloverrækning klokken 16.00. De to bedste trækkere i hver kategori kan udover pokalen gå hjem med en invitation til Østlige Øers Mesterskaber i traktortræk, så der er virkelig noget på spil for de dystende. Det er gratis at deltage i arrangementet, hvis man er medlem af LandboUngdom.