Abonnementsartikel

Den tyske koncert indgår partnerskab med venturekapital-firmaet Flagship Ventures.

Bayer CropScience, der er afdelingen for planteværn, har netop annonceret et partnerskab med Flagship Ventures, der er et venturekapital-firma. Partnerskabet indebærer også en investering i Flagship Ventures Fund V, der en venturekapitalfond på 537 millioner dollar, der lukkede i marts.

Bayer CropScience skal bidrage til partnerskabet med ekspertise i videnskab, innovation og lovgivningen, og på den måde hjælpe Flagship Ventures med at investere i og udvikle iværksættervirksomheder indenfor landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nye udfordringer i landbruget fører branchen i nye og spændende retninger. Med øget skadedyrstryk, ustabile vejrforhold og ændringer i forbrugsmønstrene har producenterne brug for nye løsninger, som kan øge høstudbyttet på marken. Bayer er opsatte på at give dem nye opfindelser, og vi ser frem til at arbejde med Flagship Ventures, så vi sammen kan hjælpe spændende og innovative virksomheder på markedet. siger Liam Condon, der er administrerende direktør hos Bayer CropScience.

Hos Flagship Ventures ser man også frem til samarbejdet med den tyske gigant.

- Partnerskabet med Bayer CropScience vil hjælpe os til at realisere de spirende muligheder vi ser i udviklingen af banebrydende ændringer i landbruget. Sammen er vi dedikerede til at lave bæredygtige og postive indtryk på landbruget på verdensplan og den globale fødevareproduktion, siger Dr. Noubar Afeyan, der er administrerende direktør hos Flagship Ventures.