Abonnementsartikel

Manitou kan med MLT960 levere en teleskoplæsser, som vil erstatte gummigeden flere steder i Danmark - læsseren er både kvik og stærk.

Det kræver ofte en stor læssemaskine at klare de stadig større og flere læsseopgaver på de voksende bedrifter i Danmark. Det er ikke bare læsning af fuldfodervogne, som tager rigtig mange læssetimer - det kan også være på biogasanlæg, som også er voksende i Danmark. Og denne gang i PowerGear er vi netop taget på besøg hos et biogas anlæg, for at afprøve den helt nye 11 ton franske teleskoplæsser: Manitou MLT 960.

MLT 960 er helt ny i Manitous produktprogram og den lægger sig som en storbror til den populære landbrugsmodel MLT 840. Den nye 960-model har en egenvægt på 11,4 ton og magter seks ton i armen. Når armen skubbes op til ni meters arbejdshøjde, så klarer læsseren hele fire ton i fuld højde.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.