Thomas Søe, der driver Amtoft Tømrerforretning ved Arup, er godt tilfreds med sin Giant-minilæsser.

I en pressemeddelelse fra Brdr. Holst Sørensen A/S fortæller han, at enkeltmandsforretningen har specialiseret sig inden for projekter, der kræver læssemaskiner så som minilæsser og teleskoplæsser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der bliver lavet mange projekter for kirkerne i området i og omkring Thy og Hannes, men også tage, vinduer, store og høje haller og andre projekter, der kræver udstyr, der kan løfte meget og højt.

- Jeg skulle bruge en læssemaskine til flere forskellige opgaver og prøvede nogle forskellige mærker. Jeg valgte det mærke, der blandt andet kunne løfte en palle tagplader. Jeg bruger min minilæsser meget til både flytning af materiale på pladsen og til at fylde i min kurv på min rotor teleskoplæsser, som er udstyret med materialekurv. Alt lige fra paller med tagsten, eternit, stålplader, tømmer og meget andet, jeg bruger til projekter, håndterer jeg med min Giant-minilæsser, siger Thomas Søe.

- Jeg købte også maskinen, fordi den kan transporteres på en trailer, så jeg nemt kan komme rundt med den. Jeg er blevet meget mere effektiv i mit arbejde. Det er en utrolig kraftig maskine, og brydekraften er imponerede. En stærk opbygning og god vægtfordeling på maskinen gør den meget stabil selv med meget tunge materialer, siger Thomas Søe, Amtoft Tømrerforretning.