Abonnementsartikel

Den italienske sprøjteproducent Bargam investerer massivt i fremtiden.

Italienske Bargam investerer i nyt hovedsæde.

Gruppens nye hovedsæde ligger i den norditalienske by Imola, hvor Bargam fabrikken også i dag er placeret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bargam er en del af den ekspanderende industrikoncern Bgroup. Gruppen ejes af Luigi Blasi, som grundlagde koncernen i 1989, men familien har produceret landbrugsmaskiner siden 1956.

Bgroup har lagt en ekspansiv strategi med opkøb af flere virksomheder indenfor landbrugsmaskinsektoren og eksporterer til mere end 25 lande, primært i Europa, men også til Rusland, USA, Kina, Australien, Indien, Afrika og Latinamerika.

Bgroup har overtaget et eksisterende industrikompleks med over 30.000 m2 under tag foruden administrationsbygning. Hertil kommer over 5 hektar udenoms areal til industrielle og logistiske formål foruden testfaciliteter til maskiner.

Over de næste 1-1½ år investeres omkring 20 millioner euro i modernisering og indretning af fabrikken. Med investeringen trækkes en del opgaver hjem, som tidligere har været outsourcet. Dette skaber op til 130 nye jobs på fabrikken.

Blandt indrettes stort nyt malerafdeling, svejseafdeling og øvrig metal forarbejdning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye fabrik skal foruden produktion af Bargam sprøjter også producere dele og komplette maskiner til Bgroups øvrige produktsortiment.

Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten har importeret Bargam i snart 20 år og har siden solgt omkring 700 sprøjter primært i Danmark, men også i Sverige og Norge.