Abonnementsartikel

Jysk Maskincenter slog i dag fredag dørene op til et nyt maskincenter i Randers, og samtidig var virksomheden den første i landet som præsenterer den nye Massey Ferguson 7700-serie.

Jysk Maskincenter indviede i dag et nyt maskincenter på Bronzevej i Randers. Her har virksomheden opført et nyt maskincenter på cirka 9.000 kvadratmeter. Arealet fordeler sig på værksted, udstillingshal, lager og butik. Derudover kommer adressen også til at huse virksomhedens administration og salgsafdeling.

Afdelingerne i Kolind og Viborg fortsætter som støttecentre, og som base for nogle af de kørende montører. Aktivisterne fra adresserne på Grenåvej i Randers og Askildrup overføres til det nye center på Bronzevej.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi åbner i dag Danmarks mest moderne maskincenter, som lever op til det som fremtidens landmænd forventer af et maskincenter. Vi har de bedste medarbejdere, og ved at koncentrere indsatsen i et center får vi mulighed for have specialister både på værkstedet og i salgsafdelingen. Det giver en bedre betjening af kunderne, og for at bevare nærheden til kunderne i øst og vest bevarer vi Kolind og Viborg som støttepunkter, sagde Anders Vester Nielsen, direktør i Jysk Maskincenter ved åbningen af det nye center.

Jysk Maskincenter beskæftiger 55 medarbejdere.

Vil danne skole

Christian Devantier, administrerende direktør for Agco Danmark var imponeret over de nye faciliteter hos Jysk Maskincenter.

- Dagen i dag er fantastisk. Som importør af Fendt, Massey Ferguson og Challenger er vi glade for at få præsenteret vore produkter i så fantastiske lokaliteter som her i Randers. Udfordringen bliver at få kulturen fra de forskellige afdelinger til at smelte sammen og gå op i en højere enhed. I har en fantastisk historie, og her til juni er det 50 år siden, at den første Ferguson traktor blev solgt fra afdelingen her i Randers, sagde Kristian Devantier i sin tale ved åbningen af maskincentret.

- Fremtidens landmænd vil efterspørge "den gode hånd og ikke den hurtige". Det kan de få fra et stort og specialiseret maskincenter. Jeg er sikker på, maskincentret her i Randers kommer til at danne skole, og at rigtig mange maskinhandlere - både danske og udenlandske - vil lægge vejen forbi Bronzevej i Randers, sagde Christian Devantier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danmarkspremiere

Åbningen af det nye maskincenter bød også på en danmarkspremiere på både en ny traktor og en ny selvkørende sprøjte.

Traktoren var den nye Massey Ferguson 7700-serie, som blev præsenteret på Sima for nogle uger siden. Serien kommer i ni modeller med motorer på 140-255 hestekræfter. Afhængig af model leveres 7700-serien enten med Dyna-4, Dyna-6 eller den trinløse Dyna-VT.

Den anden nyhed var en selvkørende Challenger RoGator 655C marksprøjte. I forhold til den tidligere model har sprøjten fået en ny motor, som opfylder Tier 4Final kravet. Det centrale bomophæng er ligeledes nyt, og for at minimere skaderne på afgrøderne er undersiden af sprøjten blevet mere strømlignet.