Abonnementsartikel

Aco Funki A/S har oprettet nyt salgskontor i Holbæk, som er bemandet med erfarne medarbejdere fra det tidligere Egebjerg International.

I oktober overtog Aco Funki A/S alle aktiver i Egebjerg International.

Nu har Aco Funki oprettet et salgskontor i Holbæk med tidligere medarbejdere fra Egebjerg: Kurt Hansen og Andrei Nanboe som begge har stor viden og mange års erfaring inden for landbrugsbranchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kontoret har til formål at service kunderne med råd og vejledning vedrørende produkter og reservedele for både Egebjerg og Funki produktlinjen.

Aco Funki A/S har siden opkøbet af Egebjerg International A/S flyttet alle aktiverne fra Egebjerg til Aco Funkis hovedkontor i Herning. I løbet af et par måneder blev alt fra produktionsudstyr til kontormøbler flyttet, hvilket betød, at over 100 lastbiler kørte over Storebælt.

Egebjerg-produkterne lever i dag videre hos Aco Funki A/S, hvor de bliver solgt i både Danmark og eksporteret til resten af verden.

Samtidig bibeholder Aco Funki A/S produktion og arbejdspladser i Danmark. Virksomheden har siden 2009 både tredoblet omsætningen samt antallet af medarbejder.

ACO Funki A/S har påtaget sig ansvaret for, at landmænd - også i fremtiden - kan få leveret Egebjerg produkter. For de kunder, der har været vant til at handle med Egebjerg International, kan afstanden fra Sjælland til Jylland virke stor. Derfor har ACO Funki A/S oprettet et lokalt salgskontor i Holbæk, som bemandes af to medarbejdere, som tidligere var ansat hos Egebjerg International A/S i Odsherred.