Abonnementsartikel

Ekstra gravearm monteres direkte i enden af teleskoparmen og afsluttes med en traditionel skovl.

Ny gravearm fra MultiOne er konstrueret som en ekstra gravearm, der monteres direkte i enden af teleskoparmen og afsluttes med en traditionel skovl med et bevægelsesmønster, som det kendes fra en rendegraver.

Der findes 2 modeller, så arm og basismaskine altid passer sammen, og skovlene fås i flere størrelser fra 20 - 60 cm bredde.

MultiOne kalder selv gravearmen Mini Digger og anser den for at være til mindre gravearbejder i modsætning til deres større og noget dyrere rendegraver, der er et selvstændigt redskab og betjenes via en betjeningsenhed på selve redskabet.

Tommy Kærgaard fra importøren HCP Danmark kalder den nye gravearm for en typisk MultiOne-løsning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- De er altså bare gode til at spotte nye muligheder og konstruere redskaber, som gør basismaskinerne endnu mere alsidige. Nogle af ideerne får de fra de mange brugere over hele verden, andre får de selv ideen til. Om det er det ene eller andet i dette tilfælde, ved jeg ikke, men jeg ville i grunden godt selv have fået den, for det virker bare.

Han tror i øvrigt, at gravearmen hurtigt vil blive almindelig hos anlægsgartnere, kirkegårde og mange andre, som vil løse endnu flere opgaver med deres MultiOne.