Abonnementsartikel

Stenderup A/S har lavet en aftale med Havdrup Maskinforretning A/S omkring salg af Gehl minilæssere på Sjælland.

- Vi er rigtig glade og tilfredse med at Havdrup Maskinforretning har valgt at samarbejde med os omkring salg af minilæssere på Sjælland. De arbejder med nogle rigtig spændende kundesegmenter, som uden tvivl kan have glæde af Gehl maskinerne, fortæller salgs- & marketingkoordinator ved Stenderup A/S, Thomas Jessen.

- Dialogen og kemien har fra dag 1 været særdeles positiv, og allerede inden kontrakten var underskrevet, var man hos Havdrup i gang med at bearbejde de første kunde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udfylder et hul

Hos Havdrup er man også glad for den nye forhandling. Salgschef Jens-Michael Petersen udtaler:

- Med programmet fra Gehl, er vi stærkt tilfredse med at kunne udfylde et hul i vores ellers stærke produktsortiment. Det er utrolig vigtigt for os, at kunne tilbyde en bred palette af kvalitetsprodukter til vores seks kernesegmenter: Kommuner, boligselskaber, kirkegårde, golfbaner, anlægsgartnere og entreprenører. Desuden leverer vi også meget udstyr til stutterier og andre hestefolk og her passer minilæsserne også godt ind.

- Med Gehl produkterne er jeg sikker på, at vi kan sælge på kvalitet frem for pris og det glæder jeg mig til at komme i gang med, slutter salgschefen.