Avant Danmark kan nu tilføje Avant 760i til sit program af minilæssere.

Den nye minilæsser kombinerer derfor løftekapaciteten og arbejdseffektiviteten hos en stor læssemaskine og alsidigheden ved en mindre maskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Avant 760i præsterer et 20 procent mindre brændstofforbrug, 40 procent mere moment, 20 procent mere kraft og et reduceret støjniveau i forhold til tidligere Avant modeller, fortæller salgschef Martin Jensen, Avant Danmark.

Unik motor

Avant 760i har en Kohler KDI dieselmotor. Det er en turboladet common rail motor med en lav udledning og lavt brændstofsforbrug.

- Motoren har ikke behov for hverken AdBlue væske eller partikelfilter, hvilket betyder mindre vedligeholdelse - man skal blot fylde diesel på og lade motoren om resten, fortæller Martin Jensen.

Motoren leverer 57 hk og 225 Nm, hvilket giver en kørehastighed på hele 30 km/t. Motoren i Avant 760i er desuden Tier 4 Final kompatibel og lever dermed op til de strengeste emissionskrav og regler for minilæssere, samt læssemaskiner i Europa (Stage 3B) og Nordamerika (Tier 4 Final).

- Med Avant 760i kan du praktisk talt arbejde med motoren i tomgang, fordi momentkurven er utrolig jævn og maksimum for motorens moment stort set er tilgængeligt ved tomgang. Dette giver en ny forståelse af minilæsserens kræfter, da motoren ikke går i stå, selvom den er tungt læsset ved lave omdrejninger, fortæller Martin Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Avant 760i er desuden udstyret med større dæk, både i diameter og bredde, hvilket forbedrer håndteringen af lasten ved højere hastigheder. Samtidig vil det mindske trykket på underlag, som har en ringere bæreevne.

Stor løftehøjde

Avant 760i giver dig en løftehøjde på 3,1 meter, en løftekapacitet på 1400 kg, et olieflow på hele 80 liter pr. min og en brydekraft på hele 1700 kg.

Redskabssortimentet tæller over 125 redskaber og et væld af ekstraudstyr, samt mulighed for tre typer af kabiner til Avant 760i. Ligesom de øvrige Avant minilæssere leveres maskinen som standard med en ROPS sikkerhedsbøjle og FOPS sikkerhedstag.

Avant 760i er en passende maskine til flere typer af erhverv blandt andet kommuner, større anlægsopgaver og ejendomsvedligeholdelse, uddannelsesinstitutioner, større kirkegårde, entreprenøropgaver og ude på større bedrifter.