Abonnementsartikel

A. P. Jørgensen har fået forhandling af Greentec, og der er allerede kommet godt gang i salget.

Greentec A/S har udnævnt A.P. Jørgensen til ny forhandler, og der er allerede kommet godt gang i salget fortæller forretningsfører Hans Bjerregaard fra A. P. Jørgensen.

- Vi har haft et godt salg den seneste tid af løsningerne fra Greentec A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

A.P. Jørgensen har full line forhandling af blandt andet Claas og har fornylig indgået en aftale, som supplerer produktsortimentet på en rigtig god måde.

- Spearhead og Greentec-maskinerne passer godt ind i det andet, vi har, konstaterer han.

- For os er det en fornøjelse at få lov til at samarbejde med en så stor og professionel partner i et vigtigt hjørne af Danmark, siger salgschef Kim Brodersen fra Greentec A/S.

Gang i salget

Selvom det går lidt trægt med maskinhandlen for tiden, har der ikke været stilstand i salget af Spearhead og Greentec.

- Vi har de seneste måneder solgt en del løsninger til den kommende sæson til landmænd og maskinstationer, lyder det fra Hans Bjerregaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han kan også berette, at der er flere tilbud ude på forskellige typer maskiner. Det er for eksempel armklippere og brakpudsere.

Hjemme hos A. P. Jørgensen i Ribe har aftalen med Greentec A/S betydet, at der er flere nye maskiner i udstillingen og flere dele på lager.

- Vi har blandt andet en Stubble Master og en Twiga armklipper med forskellige klippehoveder lige nu, siger Hans Bjerregaard.

Udover at have flere maskiner og dele hjemme er der også udsigt til kurser for alle medarbejderne i løsningerne fra Spearhead og Greentec.

- Vores mål er at give kunderne en absolut effektiv og professionel betjening, fastslår han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ingen tvivl om, at det fortsat vil være sådan.