Ny T7-serie samt bælter på T8-serien er blandt nyhederne fra New Holland på Sima 2015.

MASKINBLADET, SIMA

New Holland benytter Sima 2015 til at præsenterer den helt nye New Holland T7-serie, samt en bælteundervogn til T8-serien.

Den nye T7-serie erstatter den nuværende T7-traktorserie, hvor den tidligere topmodel, New Holland T7.270 AutoCommand blev den mest solgte enkelte traktormodel på det danske marked i 2014.

Traktorerne har først og fremmest fået en ny motor under den blå motorhjelm, som opfylder de nyeste Tier 4 Final-krav, som er sidste step på miljø-trappen for motorer til landbrugsmaskiner i denne omgang.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Foruden de nye motorer har kabinen fået en opdatering med et nyt tag med 14 LED-arbejdslygter, i 360 graders rækkevidde fra førersædet.

Bælter på T8

SmartTrax har New Holland døbt den løsning, som producenten har præsenteret til den amerikanskbyggede T8-serie med maksimal effekt på 435 hestekræfter og trinløs AutoCommand-transmission. Her er baghjulene på traktoren erstattet af et trekantet bælte.

Der vil følge mere information om nyhederne fra New Holland efter pressemødet, som New Holland afholder senere i dag på Sima.