Abonnementsartikel

Lem Maskinværksted A/S er gået konkurs. Avant Danmark går ind og hjælper med reservedele.

Skifteretten i Herning tog Lem Maskinværksted A/S under konkursbehandling efter begæring modtaget den 20. november 2014.

Nu oplyser Avant Danmark, at man går ind og tilbyder hjælp med reservedele til de kunder, som har købt redskaber hos den konkursramte virksomhed og derfor ikke længere kan erhverve sig reservedele til deres redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har valgt stadig at producere reservedelene, da vi stadig har kunder, som kører med de gamle modeller fra Lem Maskinværksted A/S og som selvfølgelig stadig skal have mulighed for at få reservedele til deres redskaber, når der er behov for dette. Det synes vi også, at tidligere kunder hos Lem Maskinværksted A/S skal have mulighed for - og det gælder selvfølgelig både afdelingerne i Jylland og på Sjælland, fortæller Jørgen Jensen, indehaver Avant Danmark Jylland.

Roe-skovl

I midten af 2013 formåede Lem Maskinværksted A/S at vende flere år med underskud til overskud, og på Landsskuet blev Erik Dahl, indehaver af Hi-Spec, tildelt guld for sin roeskovl udviklet i samarbejde med Lem Maskinværksted.

Lem Maskinværksted A/S kunne i 2013 fejre 25 års jubilæum.