Special Harvest Selection er betegnelsen for udvalgte, nyere, helt opdaterede brugte mejetærskere fra Fendt og Massey Ferguson.

Mejetærskere i Special Harvest Selection programmet er maksimalt fem år gamle og har et kvalitetsniveau langt ud over, hvad man ellers møder på markedet for brugte mejetærskere. Derfor tilbyder Agcos forhandlere også to års høstgaranti på disse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Special Harvest Selection er køberens garanti for at mejetærskeren er blevet gennemgået fra A-Z efter alle fabriksstandarder. Alle dele er blevet kontrolleret og sliddele udskiftet med nye originale dele, så mejetærskeren fremstår, som var den ny.

Alle modeller er desuden blevet opgraderet med den nyeste hardware og software, og der er mulighed for attraktiv finansiering.

Når man køber en Special Harvest Selection mejetærsker får man udleveret et certifikat, der beskriver præcist, hvad der er sket med netop den maskine - signeret af den ansvarlige montør.

Vi forventer os rigtigt meget af dette nye tiltag. Interessen har været stor, og allerede nu har vi solgt den første maskine, siger produktchef for Agco Danmark Martin D. Jensen.