Abonnementsartikel

New Holland T6-serien bliver nu opdaterede og ny topmodel med 175 hestekræfter på firecylindre ser dagens lys.

New Holland har netop offentligt gjort billeder af den nye T6-serie, som er blevet præsenteret i Amerika.

Den nye serie strækker sig over fire- og sekscylindrede Fiat Powertrain Technologies motorer. Den mindste firecylindrede model får betegnelsen T6.145, mens den største får navnet T6.175. Topmodellen yder 145 nominelle hestekræfter, men med boost indkoblet stiger ydelsen til 175 hestekræfter. Topmodellen i serien bliver den seks cylindrede T6.180 med samme effekt som den firecylindrede T6.175.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye motorkrav

Først og fremmest skyldes den nye produktopdatering af T6-serien kravet om renere motor, idet den nye serie kører med Tier 4 Final motor, hvor blandt andet NOx og PM partikler er reducerede væsentligt.

Motorerne i de firecylindrede modeller er en 4,5 liter FPT-motor, mens den sekscylindrede topmodel kører med en 6,7 liters FPT-motor. De nye motorer lever op til motorkravene med Hi-eSCR-teknologi, og det betyder, at det er en ren SCR-motor, hvor der ikke er recirkulcering af udstødningsgassen, og der skal i stedet tilsættes AdBlue til udstødningsgassen som reagere med partiklerne i en SCR-katalysator. Foruden SCR-katalysatoren, så rummer de nye T6 også en DOC- samt en CUC-katalysator som begge er vedligeholdsesfrie.

Trinløs transmission

T6-serien leveres med trinløs transmission i de firecylindrede modeller, og med powershift i den sekscylindrede topmodel. Den trinløse AutoCommand transmission er identetisk med den transmission, som den nuværende T6-serie kører med.

Akselafstanden er også forøget på den nye serie, og der er tale om 30 centimeter længere akselafstand på de firecylindrede traktorer fra 2,3 til 2,6 meter.

Opdaterede kabinetag

En lyspakke med hele 14 LED arbejdslygter kan leveres til den nye T6-serie, og med ny udformning af kabinetaget, så bliver der plads til 12 LED lygter i kabinens tag. I følge New Holland giver det en forøgelse af lysstyrken på 30 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvornår vi kan forvente at se de nye modeller i Danmark er endnu uvist. Men der vil endnu gå noget tid.