Abonnementsartikel

Flarup Maskiner A/S i Assens er netop blevet importør af produkterne fra det Müller Elektronik, som er blandt de førende indenfor produktion af landbrugselektronik.

Flarup Maskiner har gennem de sidste 14 år haft nære forbindelser til Müller Elektronik gennem importen af den tyske Dammann sprøjte, som har fået god succes på det danske og svenske marked.

Müller Elektroniks program omfatter computere og styringsanlæg til traktorer, sprøjter, såmaskiner, gødningsspredere, gyllevogne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nyt i Müllers program er autostyringssystemer, som fås færdigstrikkede til de fleste traktorer og høstmaskiner på markedet. Den samme GPS-antenne og controller kan anvendes på forskellige maskiner, hvorved den samlede investering bliver mindre.

Et aktuelt tema er eftermontering af sectioncontrol og styringssystemer til sprøjter, der ikke er født med det. Et stort og alsidigt udstyrsprogram moderniserer den bestående sprøjte. Der er mulighed for at søge miljø-teknologitilskud til investeringen.

Aftalen mellem Falrup A/S og Müller Elektronik omfatter ikke salg af produkter til allerede eksisterende OEM kunder, som fortsat betjenes direkte fra Müllers hovedsæde i Salzkotten.