På SIMA præsenterer Merlo en ny produktserie, Turbofarmer, der er øremærket til landbruget og designet til virkelig tunge arbejdsopgaver, med løftekraft på op til 5 ton.

Sikkerhed, komfort og lavere forbrug, der er grundlæggende værdier for Merlos produkter, vil ligge den italienske virksomhed endnu mere på sinde i produktionen af fremtidige løfte- og logistikteknologier. Og det er netop på sikkerhedsområdet, at Merlo har fået vigtig anerkendelse fra SIMAs jury: Merlo Transversal Stability System (MTSS) er nomineret til en SIMA International Award.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sikkerhed forbedret

Sikkerhed har altid været et fundamentalt aspekt for Merlo-gruppen. De eksisterende Merlo-teleskoplæssere er udstyret med MCDC-systemer (Merlo Dynamic Load Control), som er markedets mest avancerede sikkerhedssystem til køretøjer. Systemet inkorporerer også registrering af driftsparametre, automatisk redskabsregistrering, lastvejning og justering af bommens hastighed i forhold til det anvendte udstyr. Derfor er det en løsning, der går langt ud over EN 15000-standarden.

Det nye MTSS-system er fuldt integreret med MCDC-systemet og er et stort skridt fremad når det handler om sikkerhed ved betjening af teleskoplæssere. Denne nye Merlo-teknologi overvåger og sikrer køretøjets tværgående stabilitet, hvilket forbedrer sikkerheden, og tager endnu et skridt fremad i forhold til hovedkonkurrenterne.

Komplet løsning

Med det nye MTSS-system vil Merlo-gruppen tilbyde en komplet sikkerhedsløsning via integreret styring af langs- og tværgående stabilitet i teleskoplæsserne. Kernen i systemet er en elektronisk styreenhed, der kan beregne maskinstabilitetens tærskel ud fra oplysninger indsamlet af bommens geometriske system, lastvejningssystemet, udstyrsregistreringssystemet og et langs- og tværgående stabilitetsregistreringssystem.

Afhængigt af bommens geometriske position, den løftede last og det anvendte udstyr, informerer systemet føreren om de sikkerhedsmæssige arbejdsgrænser.Ud fra disse oplysninger kan systemet dynamisk beregne de langs- og tværgående driftsbetingelser, som teleskoplæsseren kan arbejde inden for uden at kompromittere stabiliteten.

Merlo på SIMA 2015

På SIMA stiller Merlo skarpt på modellerne i de nye serier Turbo Farmer medium, Turbo Farmer Heavy Duty og Multi Farmer Heavy Duty. Disse udgør flagskibet i Turbofarmer og Multi Farmer serien ? maskiner, som er designet til virkelig tunge arbejdsopgaver, med løftekraft op til 5 ton. De tilbyder det bedste af Merlos teknologier inden for sikkerhed, komfort og reduceret forbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Heavy Duty-modeller

Modellerne er meget alsidige med standard løsninger som, mekanisk kraftudtag (540/1000), typegodkendelse som landbrugstraktor med op til 20 tons træk og den nye CVTronic-vario transmission. Turbofarmer Heavy Duty-serien består to modeller, TF 45.11 og TF 50.8. De er udviklet over fire versioner og i stand til at opfylde selv de største krav.

Multi Farmer, Heavy Duty-modeller MF 40.7 og MF40.9 er den nye generation af Merlo. Sammenlignet med Turbofarmer-modellerne er de nye modeller endnu mere alsidige takket være den bagerste trepunktslift, der gør, at de kan arbejde med liftophængt udstyr.

Turbo Farmer medium

Merlo udstiller desuden den nye TF serie. Serien består af de nye modeller TF 38.7, TF 38.10 og TF 42.7, som også er udviklet med fokus på sikkerhed, komfort og forbrug. Hele serien bliver som standard udstyret med MCDC, den største kabine i kategorien og EPD. Dermed er sikkerhed, komfort og effektivitet som standard sikret for alle.