Abonnementsartikel

Torben Nielsen, der tidligere har været leder hos Scan-Agro, skal sælge Western-vogne i Danmark.

Importøren af Western-vogne i Danmark, Jens Almar, har indgået aftale med Torben Nielsen om salg og markedsføring af de oprindelig engelske vogne, der nu bliver bygget i Litauen.

Torben Nielsen har tidligere været ansat som leder af Scan-Agro i Ringsted indtil firmaets konkurs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fortæller om sit nye job:

- Jeg er glad for at kunne tilbyde Western-vogne til kunderne. Produkterne fra Western har høj kvalitet og en god finish - godt overvåget af fra den oprindelige fabrik i England. Især de store kornvogne og vores kærretræk halmvogne går som varmt brød.

Torben Nielsen har foreløbig base på hjemmeadressen midt på Sjælland, mens service, reservedelsforsyning og bogholderi findes i Mariager, hvor hovedkontoret ligger.

Western-vogne bygger kornvogne fra 10 til 28 tons med 2 eller 3 aksler, halmtræk og til 24 baller, dyretransportvogne samt sneglevogne. Derudover produceres der staldgødningsspredere samt sneplove.

Sprøjtespecialisten

Hovedkontoret i Mariager er ligeledes omdrejningspunktet i et nyt koncept, der hedder Sprøjtespecialisten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her samles servicearbejde samt reservedelsforsyningen til Lindus, Dubex og Scan-Sprayer sprøjter. Et team af veluddannede servicemontører står klar til reparation, service og syn af ovennævnte sprøjter, samt sprøjter af andre mærker.

Et stort reservedelslager med kort leveringstid indgår også i konceptet.