Abonnementsartikel

Maskinhandlervirksomheden Jens Lübeck Agro har overtaget importen af Celli slagleklippere, fræsere og rotorharver i Skandinavien.

Celli har til 2015 sæsonen opdateret deres kraftige Scorpio 320 slagleklipper. Scorpio fås i arbejdsbredder fra 160 centimeter til 640 centimeter hvoraf de bredeste er med hydraulisk sammenklap.

Scorpio 320 leveres standard med kraftige hammerslagler og dobbeltpladet rotorhus. Den nye model har fået en ny rotor med en diameter på hele 245 millimeter og dermed er hammerens perifihastighed øget til 63 m/sek. Klippehøjden indstilles via bærerullen hvis diameter nu er øget til hele 273 millimeter. Til de mest krævende opgaver kan Scorpio 320 leveres med træk i begge sider.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rosende ord

Scorpio fås med en række forskellige knive som gør den velegnet til alle former for afpudsning, snitning og knusning af plantemateriale samt knusning af grene og lignende med en diameter op til 50 millimeter. Ved frødagen på Stevns i sommer var Scorpio 320 i aktion, og der var efterfølgende mange rosende ord til kvaliteten af afpudsningen.

Cellie-fabrikken er specialister i fremstilling af slagleklippere, fræsere, bedformere og rotorharver i alle størrelser til den professionelle bruger. Celli er et italiensk familiefirma som siden starten i 1955 har fremstillet mere end 200.000 maskiner til kunder i mere end 45 lande.

Jens Lübeck Agro har foruden Celli importen af Rroc pick-up river, Unia-jordbehandling samt Sip græsmaskiner. Forretningen bygger på mere end 75 års erfaring med maskinhandel, og ejes og ledes af 4. generation Lübeck.