Abonnementsartikel

FMR Maskiner får udvidet sit salgs- og servicedistrikt, mens Keldby Maskinforretning mister forhandlingen af Deutz-Fahr.

Den danske importør af Deutz-Fahr, Same og Lamborghini har tildelt FMR Maskiner et større salgs- og servicedistrikt.

Det omfatter nu både Lolland, Falster, Møn og en god bid af Sydsjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sammen forbindelse mister Keldby Maskinforretning forhandlingen af Deutz-Fahr.

- Det har været begrænset, hvor stort et salgsarbejde, der har været i området de seneste år, og det er en skam, for der kører mange Deutz-Fahr traktorer på områdets gårde, siger distriktschef Egon Sørensen fra importøren HCP Danmark.

Med FMR Maskiner som repræsentant håber han, at der kommer mere skub i salget og glæder sig over, at områdets kunder kan være sikre på optimal service.

- Firmaet har dygtige medarbejdere, der yder en kæmpe indsats med at holde sig opdaterede med kurser, investering i specialværktøj og så videre, så der fås næppe bedre service.

Specialister

Ifølge HCP Danmark stiller de større og mere specialiserede landbrug store krav til leverandørerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er en stor udfordring for hele maskinbranchen, for det kræver en vis volumen at kunne service fremtidens kunder.

FMR Maskiner ejes af Henrik Rasmussen, der i 2013 købte forretningen af sin far, som gennem mere end 20 år havde opbygget en god, solid forretning med en stabil kundekreds.

Firmaet sælger udover hele SDF's program af traktorer og mejetærskere også mærker som blandt andet Lemken, Joskin, JCB, Agrifac og en lang række andre maskiner til hele den grønne sektor. Mest kendt er man måske for sit mangeårige arbejde med de kæmpestore roemaskiner fra Holmer.

- Vi er fast besluttede på at være en af fremtidens leverandører til landbrugsbranchen og arbejder på at opnå den position gennem fokus på effektive kvalitetsmaskiner og optimal kundeservice, siger Henrik Rasmussen.

FMR Maskiner er allerede aktiv i det nye område med salg og service af en lang række landbrugsmaskiner og redskaber, så en del af områdets kunder kender sikkert allerede servicebilerne fra firmaet.