NutriFair er en specialiseret landbrugsmesse, der har fuldt fokus på den del af landbrugsdriften, der foregår inden for stalden vægge. Messen har ry for at være en messe for fagfolk, og i løbet af de to dage messen løber, mødes producenter og leverandører af foder, staldinventar, siloer, rådgivning osv.

NutriFair også i 2016

Direktør for Messe C, Grete Højgaard, bød velkommen til messens mere end 200 udstillere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er bevidste om at erhvervet er trængt, men landbruget er fyldt med ildsjæle og fightere med masser af vilje, og vi håber at NutriFair kan være en trædesten ud af stilstanden, sagde Grete Højgaard. Hun slog også fast, at folkene bag NutriFair vil arbejde hårdt frem mod en flot og vellykket femårs fødselsdag i 2016.

Stolt af NutriFair

Herefter overtog Fredericias Borgmester, Jacob Bjerregaard (S) talerstolen. Borgmesteren bød ligeledes velkommen til de mange udstillere:

- NutriFair er en af vores helt store messer, og det er vi stolte af, sagde borgmesteren. Selvom Fredericia ikke er kendt som en landbrugskommune, så er Jacob Bjerregaard alligevel bevidst om landbrugets betydning:

- Danmark er et innovativt land, og det er bl.a. landbrugets fortjeneste. Derfor skal vi holde hånden under landbruget, også når det er svært, sagde Jacob Bjerregaard.

Mr. Motivator

Inden messen åbnede fik de mange udstillere en peptalk af ?Mr. Motivator? - coach og motivationsekspert Mark Anthony.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Motivation er kunsten at skabe interesse, slog Mark Anthony fast, og understregede også, at motiverede mennesker altid er omgivet af motiverede mennesker.

- Derfor skal I eje dagen! Lad ikke dagen eje jer. Beslut jer for hvordan dagen skal være, og tag ejerskab, opfordrede Mark Anthony.

Messen åbnede for publikum kl. 9 og lukker kl. 17. I morgen er messen igen åben fra kl. 9 - 17.