Abonnementsartikel

Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg ser frem til at slå dørene op til det årlige åbent hus torsdag den 22. januar 2015 fra kl. 19 - alle er velkomne.

På Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg har den stået på hele fem større renoveringsarbejder i det seneste år, og selv landmandsuddannelsen og Landbrugets Lederuddannelse har fået en tur. Skolen ser derfor frem til, at fortælle om de nye muligheder fra sommeren 2015.

EUX studiemiljø

Skolen glæder sig til et 2015 med EUX-elever på alle landmandsuddannelsens trin. Det giver Asmildkloster et unikt skole- og studiemiljø med ca. 100 EUX-elever på samme tid, og dermed de bedste muligheder for kammerater og medstuderende, der kender udfordringerne på de forskellige trin både på skolen og fra praktikken.

Nye grundforløb1 og 2

Fra sommeren 2015 træder den nye erhvervsuddannelsesreform i kraft. Asmildkloster Landbrugsskole er klar til at fortælle om de nye uddannelser og mulighederne for den enkelte. Også Landbrugets Lederuddannelse kommer i ?nye klæder? som er værd at kende til.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kloge hænder

På Asmildkloster Landbrugsskole blev der i 2014 sat rekord i elevoptag. Det mener forstander Lars Møgelbjerg Andersen bl.a. skyldes landbrugets tradition for at have elever:

- Det er ikke trenden, at erhvervsuddannelserne får flere elever. Erhvervet og landmændene har en stor aktie i den succes vi oplever, for de er gode til at tilbyde praktikpladser, møde eleverne med positive forventninger og medvirke til at eleverne får en god læreproces og "kloge hænder" i praktikken, og det har helt sikkert afgørende betydning, siger Lars Møgelbjerg Andersen, der også tror, at sammenhold, kammeratskab og det sociale miljø på skolen er af stor betydning for dens popularitet.

Central placering

Landbrugsskolens aktive kostskolemiljø og den centrale placering midt i Jylland betyder, at elever fra hele landet vælger, at uddanne sig i Viborg, endda Bornholm er repræsenteret

- Vi har styrket vores værkstedsfaciliteter og teknikområde samt naturfagsmiljøet med helt nye faciliteter som fremadrettet giver os de bedste rammer for at levere fremragende undervisning, og der viser vi gerne frem, fortæller Lars Møgelbjerg Andersen.

Til åbent hus-arrangementet kan man møde skolens elever, få personlige rundvisninger, deltage i informationsmøder og få svar på alt om fremtidens grønne uddannelser.