Abonnementsartikel

Bygholm Landbrugsskole i Horsens slår dørene op og inviterer til åbent hus.

Bygholm Landbrugsskole har hele paletten af landbrugsuddannelsens trin. Til skolens åbent hus-arrangement kan man bl.a. få information om de muligheder der er for at tage grundforløb, om uddannelsen til EUX-landmand, om skolens hovedforløb og om Landbrugets Lederuddannelse.

Hos Bygholm glæder man sig især til at fortælle om uddannelsen EUX-Landmand, hvor man kan blive student og landmand på 4 år. Uddannelsen er et samarbejde med Learnmark, og Bygholm kører netop nu et forløb med 20 elever i EUX klassen. Under skolens åbent hus vil der være lejlighed til at møde nogle af de elever, der går på det nuværende hold. Derudover vil der stå kompetent personale klar til at rådgive og svare på spørgsmål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På dagen vil der naturligvis også være mulighed for at få en rundvisning på skolen, hvor der vil være mulighed for at se alle undervisningsfaciliteter. Fx har skolen netop bygget en ny maskinhal, der blandt andet danner rammerne om den praktiske sprøjteundervisning.

Økologi og mink

Bygholm har en speciel økologisk linje, hvor der er mulighed for at tilvælge økologien på alle trin igennem landbrugsuddannelsen. Ligesom økologien er mink også en mulighed på Bygholm. På hovedforløbene er der mulighed for at vælge mink som valgfrit speciale, med undervisere fra Kopenhagen Fur. Bygholm er en kostskole hvor en meget stor del af eleverne bor. Her er et helt specielt kostskolemiljø, hvor undervisere i aftenvagtordning, gør Bygholm til meget mere end bare en skole. Derfor har Bygholm også elever fra hele landet og ikke kun fra lokalområdet.

Alle er velkomne til åbent hus lørdag den 24. januar fra kl. 10.00-15.00.