Abonnementsartikel

Fra årsskiftet er ejerkredsen hos virksomheden Brdr. Holst Sørensen A/S blevet udvidet fra fire ejere til seks.

En udvidelse af ejerkredsen hos Brdr. Holst Sørensen A/S er en realitet med virkning fra årsskiftet. Servicechef Willi Jønsson og værkfører Lars Andersen indtræder i ejerkredsen sammen med de fire nuværende ejere Lars Hedebo (Administrerende direktør), Søren Nielsen (importchef), Lars Holst Sørensen (lagerchef) og Søren Holst Sørensen (maskinhandler)

Generationsskifte

Udvidelsen af ejerkredsen sker i forbindelse med et glidende generationsskifte og ses, som et vigtigt skridt for, at styrke og fremtidssikre virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Willi Jønsson har været i virksomheden i 25 år og har indgående kendskab til teknik, drift, service og leverandørforhold. Willi fortsætter med disse fokusområder fremadrettet.

Lars Andersen har været værkfører siden 2006 og har bred kundekontakt. Lars har stor erfaring inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Brdr. Holst Sørensen A/S har over 50 års erfaring i maskinhandlerbranchen og beskæftiger 50 medarbejdere fra domicilet i Obbekær. Med over 50 forhandlere i Danmark og Sverige tilbydes et landsdækkende salgs- og servicenet.