Abonnementsartikel

Hans Bjerregaard er pr. 1. januar 2015 udnævnt til forretningsfører hos maskinforretningen A. P. Jørgensen. Herudover opruster A. P. Jørgensen yderligere med en ny værkfører og ny juniorsælger.

Maskinforretningen A. P. Jørgensen er godt rustet til et nyt år. Virksomhedens mangeårige værkfører Hans Bjerregaard er pr. 1. januar 2015 udnævnt til forretningsfører, værkfører Jacob Voetmann er blevet ansvarlig for værkstedet og endnu en værkfører, samt en juniorsælger er også blevet ansat.

Et kendt ansigt

Hans Bjerregaard har været ansat hos A.P. Jørgensen i 49 år, heraf de 42 år som værkfører. Han skal fremover både være forretningsfører og sælger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter 49 år i firmaet, er han kendt af alle vores kunder, som en særdeles ærlig og troværdig person, siger Ellen Jørgensen, indehaver af A. P. Jørgensen.

Nye folk

Pr. 1. februar 2015 er Ib Ibsen ansat som værkfører for CLAAS høst. Ib har 18 års erfaring med CLAAS høst fra A. P. Jørgensen. 1. marts støder en ny juniorsælger til medarbejderstaben. Den nye juniorsælger er udlært landbrugsmaskinmekaniker. Ellen Jørgensen fortæller at, vedkommende har en stor interesse for landbrugsmaskiner og erfaring med landbrugsbedrifter, og det betyder, at han er godt rustet til at være sælger hos A. P. Jørgensen.

A. P. Jørgensen beskæftiger knap 40 ansatte. Maskinforretningen, der startede i 1896, er Claas full line-forhandler.