Abonnementsartikel

Ved årsskiftet kan Krone Gruppen rapportere om en omsætning på mere end 1,6 milliarder kroner i det sidste regnskabsår - det svarer til en stigning på 9 procent i forhold til det foregående år.

Efter fire år, hvor det er gået frem for salget af landbrugsmaskiner og reservedele, har der i regnskabsåret 2013/2014 været en svag nedgang på dette område. Der var således en indtægt på dette forretningsområde på 548 millioner euro mod 564 millioner euro i 2012/2013.

De samlede tal fordeler sig sådan: Tyskland 28 procent, Central- og Nordeuropa 33 procent, Østeuropa 14 procent and oversøiske lande 25 procent. Krone Gruppen beskæftiger på verdensplan i dag 2.641 medarbejder, hvilket er en stigning i forhold til sidste års 2.406 medarbejdere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Umattende, men succesfuldt år

- Det sidste år har været et udmattende, men succesfuldt år for os. Vi har levet op til vores ansvar og gjort vores hjemmearbejde grundigt. Det er ikke kun med hensyn til produktionsteknologi, at vi viser vejen; Vi har også styrket vores position som en komplet tjenesteudbyder for alle vores maskiner og trailere. Det er et solidt fundament, som vi kan bygge videre på de næste par år, og fortsætter med at vokse på både nye og gamle markeder, udtaler administrerende direktør Bernard Krone.