Abonnementsartikel

Vi giver dig her et tilbageblik på de mest populære PowerGear-videoer på Maskinbladet i 2014.

PowerGear er Maskinbladets populære testteam, og i 2014 var der nogle PowerGear-videoer, som var mere populære end andre.

Den mest sete PowerGear-video er et PowerGear-Preveiw indslag, hvor testvært Helge Plougmann Nielsen ser nærmere på sektionskontrol på en Fendt 500-traktor samt en Bogballe-gødningsspreder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kommer lidt bag på PowerGear-redaktionen, at netop denne video trak så meget opmærksomhed, men det afspiller måske ret godt det billede det danske landbrug har for øjeblikket på maskinsiden:

Hvordan udnytter vi de nye teknologier, som kommer på maskin-fronten. Den store fokus på GPS-teknologier vises ofte bedst på video, da det kan blive ret så kompleks at forklarer på skrift. Denne udvikling følger PowerGear naturligvis også næste år, og vi vil se nærmere på muligheden for at visualisere de nye teknologier for jer.

På andenpladsen for mest sete PowerGear-videoer i 2014 ligger Case IH Magnum 370 CVX, som blev bragt tilbage i januar måned 2014.

Trejde- og fjedrepladsen indtages også af to PowerGear-test af amerikansk byggede traktorer, og begge traktorer er grønne og gule - her er det John Deere 7310R samt John Deere 9560R.

Se et samlet overblik over de otte mest populære PowerGear-videoer i 2014 her:

Artiklen fortsætter efter annoncen

1. pladsen: Sektionskontrol på både traktor og spreder

Fendt tilbyder nu sektionskontrol som et modul i Vario terminalen, men er man ikke ejer af en nyere Fendt, er der hjælp at hente hos danske Bogballe, som tilbyder en unik, men simpel form for sektionskontrol.

Se PowerGearPreveiw-videoen HER

2. pladsen: CVX på Amerikansk

Case IH Magnum CVX 370 kombinerer amerikansk styrke med de fordele, som en trinløs transmission giver.

Se PowerGear-testen HER

3. pladsen: Amerikaneren er blevet europæisk

John Deere kan med den nye 7R-serie opfylde mange europæiske ønsker til funktioner af både lift og kørestil. Den nye 7-serie overrasker testpiloten, men der er altid plads til forbedringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se PowerGear-testen HER

4. pladsen: Amerikansk i grønt og gult

Bred motorhjelm, otte hjul og knap 600 hestekræfter bevidner om stor styrke fra topmodellen i John Deere 9R-serien - som har et godt dansk touch.

Se PowerGear-testen HER

5. pladsen: Østrigsk såteknik med finish

Med gødningsplacering er Terrasem fra østrigske Pöttinger blevet en interessant medspiller på disc-såholdet til danske kunder.

Se PowerGear-testen HER

Artiklen fortsætter efter annoncen

6. pladsen: Kæmpen fra Le Mans

Topmodellen i den nye Claas Axion 900-serie er en yderst behagelig oplevelse, og især traktorens allround finish aftvinger stor respekt til Claas udviklingsholdet.

Se og læs PowerGear-testen HER

7. pladsen: Højt specificeret og kompakt traktor

Den kompakte og firecylindrede Fendt 516 Vario ProfiPlus med 165 hestekræfter tilbyder både komfort og teknik, som ellers er forbeholdt langt større traktorer.

Se PowerGear-testen HER

8. pladsen: Mejetærsker med flow og komfort

Kosmetiske ændringer og en ny førerkabine giver Massey Ferguson Beta 7370 et moderne design og et løft på førerkomforten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se PowerGear-testen HER