Først blev den økologiske flæskesteg revet væk op til jul, og nu ryger det økologiske oksekød også op af indkøbsdiskene i rekordfart frem mod nytårsaften.

Friland oplyser, at firmaet må melde udsolgt af en række af de gode udskæringer fra frilandskvæg, økologisk kvæg og kalv, og det store salg af økologisk oksekød op til nytårsaften er ved at ligne en tendens. De seneste to år har Friland således oplevet en stigning på 56 procent af udskæringer som mørbrad, entrecote og filet frem mod årsskiftet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har haft rigtig travlt med at få slagtet kvæg nok og få kødet solgt til kunderne, men vi må også konstatere, at der stort set er udsolgt af de bedste udskæringer. Det gælder både salget af kød fra frilandskvæg, økologisk kvæg og kalve. Vi er selvfølgelig meget glade for den øgede efterspørgsel, og derfor arbejder vi også hårdt på at følge med, så hverken vores kunder eller forbrugere oplever, at vi ikke kan levere, siger direktør i Friland, Henrik Biilmann.

Friland har i december også oplevet en markant stigning i salget af økologisk flæskesteg.