Til marts får nogle kunder lidt længere, men de fleste får kortere vej til LMB Danmark, som importerer Claas-maskiner til Danmark.

Til foråret flytter importøren nemlig til Fredericia, og samtidig lukkes kontoret i Brøndby, hvorfra de fleste af medarbejderne flytter med til den nye placering i Jylland. Hvis man skal over Lillebæltsbroen fra Jyllands-siden, kommer det nye hovedkontor til at ligge i en toetagers bygning på højre hånd, lige inden man kører ud på broen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- 70 procent af vores marked ligger i Jylland, så vi kommer tættere på mange af vores forhandlere, og samtidig får vi samlet vores medarbejdere lidt mere. Vi vil gerne ligge centralt i Danmark, og der er Fredericia et godt valg for os. Størrelsesmæssigt svarer huset til det, vi kommer fra, men vi har planer om at åbne huset endnu mere for vores forhandlere, end vi hidtil har gjort. Vi vil blandt andet gerne afholde flere kurser og mere uddannelse i huset, så vi på den måde får set mere til vores kunder, siger direktør i LMB Danmark, Michael Husfeldt, som også håber, at placeringen ud til en stor motorvej gør virksomheden endnu mere synlig.

60.000 biler i døgnet

- De fleste landmænd kører vel over Lillebæltsbroen et par gange om året, og vi vil da bruge lokationen til at brande os over for dem. Periodevis vil man kunne se nogle af vores maskiner udstillet, for vi arbejder hele tiden for at synliggøre Claas over for kunderne, og når der kører 60.000 biler forbi i døgnet, så skal det selvfølgelig udnyttes, slutter Michael Husfeldt.

LMB Danmark får 15 medarbejdere i det nye hovedkvarter, som ventes taget i brug i slutningen af marts næste år.