Abonnementsartikel

Tidligere Lyngfeldt-direktør skal være med til at sikre større markedsandele til fynske Kragmann A/S, som desuden har ansat fem nye New Holland-folk.

Kragmann A/S i Middelfart gør klar til, at man til 1. februar bliver eksklusiv New Holland-forhandler på Fyn.

Søren Dalsgaard, der for nyligt stoppede som direktør for Lyngfeldt A/S, er blevet ansat som ny direktør og derudover er fem deciderede New Holland-folk blevet ansat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man kan godt kalde det en opgradering, men jeg vil hellere kalde det en tilpasning til det fremtidige marked, hvor vi skal have løftet opgaven med at sælge New Holland-traktorer, siger Søren Dalsgaard.

Han siger videre om sine nye arbejdsopgaver:

- Det handler om at få struktureret virksomheden og gøre den klar til fremtiden, hvor vi skal være mere og mere professionelle inden for afsætning af både det nye og det brugte og ikke mindst indenfor service over for kunderne. Service er det vigtigste i vores hus. Kunden kan godt købe en maskine, man han skal kunne være sikker på, at vi kommer, når det brænder på på marken, siger Søren Dalsgaard.

Han glæder sig til at komme i gang med sit nye job, som også går ud på at få sikret Kragmann A/S nogle større markedsandele.

- Det skal foregå gennem opsøgende salg, siger Søren Dalsgaard, der også skal være med til at sikre, at Kragmann A/S dækker Fyn endnu bedre, end forretningen gør nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skal have dækket Fyn af på en eller anden måde. Jeg ved godt, at man kan køre længere og længere til kunderne, men alligevel vil kunderne godt have noget nærhed, og derfor har vi kig på mulige tilkøbsmuligheder henover Østfyn, siger Søren Dalsgaard.

Tidligere på året var der planer om en fusion mellem Kragmann A/S og John Madsen A/S, men planerne blev droppet i midten af juli og dermed fik Kragmann A/S ikke mulighed for at benytte John Madsen A/S's lokationer på Fyn.