Kolding Herreds Landbrugsforening får den 28. oktober besøg af Karen Hækkerup, der netop er tiltrådt som ny direktør for Landbrug & Fødevarer.

- Det er lidt af et scoop for os, at vi har fået Karen Hækkerup til at komme på besøg, og så som den første forening. Det er vi meget glade for. Da vi fik chancen for at hun kom - selvom der var kort varsel - så var vi meget begejstrede og kunne ikke sige nej, siger Thomas Hansen, formand for Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge KHL har Karen Hækkerup en ambition om at møde så mange som muligt i både foreninger og på gårde, og det er det arbejde, der altså begynder hos netop KHL.

I forbindelse med udnævnelsen af Karen Hækkerup som ny direktør sagde formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild om den tidligere justitsminister, som også var fødevareminister i en kortere periode:

- Karen Hækkerup viste i sin tid som fødevareminister, at hun forstår, hvordan verdens bedste landmænd kan blive endnu bedre, og tjene endnu flere penge hjem til det danske samfund. Selv om mange landmænd lige nu har det økonomisk svært, så er det vigtigt at holde fokus på, at fremtiden på lidt længere sigt ikke er så sort, som den har været. Her vil Karen Hækkerup være et kæmpe aktiv for det samlede fødevareerhverv.