Aco Funki A/S i Herning overtager alle aktiver i Egebjerg International, Master Trading og Chima, som beskæftiger sig med produktion og salg af staldinventar til svineproducenter.

I en pressemeddelelse skriver Aco Funki, at opkøbet er en led i en vækststrategi og blandt andet skal være med til at styrke virksomhedens position både på det danske og udenlandske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Egebjerg Internationals produktprogram videreføres og vil fremover blive solgt fra Aco Funkis kontor i Herning.

administrerende direktør hos Aco Funki Lene Bryde siger:

- Vi er glade for at have overtaget Egebjerg Internationals produktprogram, og at vi kan videreføre Master Trading, da vi i forvejen kender produkterne godt og ser mange muligheder i at videreføre disse. Vi ved, hvor vigtigt det er for svineproducenter verden over, at de kan blive ved med at købe kvalitetsprodukter til fornuftige priser, hvis de skal være i stand til at producere mere effektivt.

- Vi har påtaget os en stor opgave i at få implementeret Egebjerg International og Master Tradings produkter i vores egen produktportefølje. Nu bliver vores fornemmeste opgave at hjælpe kunderne, så de kan få leveret de produkter og reservedele, de har brug for.

Master Trading gik konkurs den 3. oktober. Master Trading fortsætter som hidtil og bliver en selvstændig virksomhed, som ejes af Aco Funki og drives fra kontoret i Herning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aco Funki har beskæftiget sig med produktion og salg af staldinventar siden 1935 og leverer i dag komplette løsninger inden for inventar og fodersystemer til svineproducenter verden over.

Aco Funki har afdelinger i Europa, Rusland og Kina.