Abonnementsartikel

Ved LandboUngdoms Danmarksmesterskab i pløjning gør en tidligere verdensmester comeback efter 18 års pause.

Ved LandboUngdoms Danmarksmesterskab i pløjning i Lundgård ved Løgstør den 24. -25. oktober 2014 gør tidligere verdensmester Jens Iversen fra Vils på Mors comeback efter 18 års pause fra konkurrencepløjning.

- Det bliver en spændende udfordring at dyste mod de mange dygtige danske pløjere, der har forsvaret de danske farver ved VM, siden jeg var med sidst, siger Jens Iversen, Vils på Mors.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er for eksempel Flemming Thorsager, Give, Hardy Andersen, Holstebro og Martin Døssing, Kjellerup, den tidligere verdensmester skal kæmpe mod.

- Jeg har trænet lidt og deltaget i både det lokale stævne på Mors og ved regionsmesterskabet i pløjning i Viborg i år, så lidt kamptræning har jeg fået, og så skal jeg bruge nogle dage op til stævnet på at træne, siger Jens Iversen.

Det er 18 år siden han vandt VM i Irland. Han deltog også i Irland i 2011 i et stævne for tidligere verdensmestre.

- Selvom man er tidligere verdensmester er det ikke en selvfølge at vinde DM og kvalificere sig til VM 2015, men jeg vil kæmpe for det, slutter Jens Iversen.

Fredag den 24. oktober 2014 afholdes semifinalen i DM og lørdag den 25. oktober er der finale, hvor Danmarksmestrene kåres.