Greentec har udpeget sin tredje forhandler vest for Storebælt.

Det blev Kolding-Gravens Maskinforretning A/S med to afdelinger i henholdsvis Kolding og den mindre by Gravens cirka 15 kilometer nord for Kolding.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en meget professionel virksomhed, som har været en meget seriøs samarbejdspartner for os gennem en længere årrække. Så de har allerede et indgående kendskab til vores produkter, fastslår salgschef Kim Brodersen fra Greentec A/S, den danske importør af Spearhead.

- Vi har for trekvart år siden valgt at indskrænke vores produktudvalg for at kunne satse på færre kvalitetsmærker. Et af dem er Spearhead, og det har givet et temmelig stort løft i salget, at vi har fokuseret så stærkt, siger direktør Henrik Thomsen fra Kolding-Gravens Maskinforretning A/S.

Ifølge Henrik Thomsen er det ikke kun kunder fra landbruget, men i høj grad også fra det grønne område, der henvender sig.

- Vi gør meget ud af at rådgive, så kunden får den rigtige løsning til sit behov, siger Henrik Thomsen.

Herefter handler det om at kunne levere og sætte kunden i gang med det nye udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når de er blevet godt kørende, skal vi også være der med sliddele og dygtige folk, der kan reparere, hvis noget går i stykker, forklarer han.

Kursus

En del af det nye koncept med færre og større forhandlere indebærer også, at alle typer medarbejdere får kurser i produktprogrammet fra Spearhead.

Der er et produktkursus for sælgerne med gennemgang af Spearhead og Greentec maskinerne.

På samme måde er der også et kursus for medarbejderne, der håndterer servicen efter salget. Det vil sige montører og lagermedarbejdere, som håndterer delene.

- Vi vil have mange dele på lager, og vi kan hurtigt smutte ud til Greentec, som også holder til her i Kolding, siger Henrik Thomsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hele målet med reorganiseringen har for Greentec A/S været, at kunderne får en endnu mere professionel og effektiv service samt rådgivning fra forhandlerne.

- Vi har både maskiner til landbruget og den grønne sektor, og behovene hos kunderne varierer en del. Derfor skal alle hos forhandlerne have en solid viden, så de både kan rådgive om det rette maskinvalg og bagefter yde den bedst tænkelige service, påpeger Kim Brodersen.