Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den ottende måned, og den femte vinder af 'Ugens billede' i august er fundet.

Denne gang er vinderen Ulrik Hansen, som har taget dette billede, af et helt nyt pressersæt op Sjælland med udsigt til Storebæltsbroen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ulrik fortæller, at billedet er taget den 7- august, mens han ventede på, at halmen igen blev tør efter en mindre regnbyge.

Billedet er taget på Krusesmindes marker, som ligger ud til Storebælt. Traktoren er en næsten ny New Holland T7.270 50 års jubilæumsmodel, og New Holland BB9090 bigballepresseren er også ny til sæson 2014.

Sættet tilhører Ølandsgaarden, som ligger i Kirke Stilling, cirka 10 kilometer fra Slagelse.

Ulriks billede går nu videre til konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.