Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet Landbrugsbilleder er gået ind i den ottende måned, og den anden vinder af Ugens billede i august er fundet.

Denne gang er vinderen Bo Larsen, som er hoppet ud af kabinen på den røde Case IH Maxxum 5130 for at fange dette høst-billede.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Billedet er taget på Østfyn, hvor der bliver høstet hvede med 13,4 procent vand. Mejetærskerpiloten er Christian Larsen, som bestyrer Claas Dominator 78 SL.

Bos billede går nu videre til konkurrencen om titlen Månendens billede, hvor der er en flot pæmie til fotografen.

Alle vindere af Månedens billede går videre i konkurrencen om Årets billede, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Upload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet Landbrugsbilleder, som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle upload på Landbrugsbilleder udvælges Ugens billede, og hvis det er dit, går du videre i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Synes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.