Scan-Agro, der i midten af juli gik konkurs, er blevet købt af Jens Almar, der driver Lindus Maskinhandel og Western I/S.

Jens Almar fortæller, at han har købt Scan-Agro for at sælge indboet videre og tjene nogle penge på det, men også fordi det er en stor udfordring for den erfarne sælger at se, om han kan komme af med det utal af maskiner, reservedele, værktøj, inventar og meget andet, som fulgte med i handlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han garanterer derfor potentielle kunder for, at der er mulighed for at gøre en masse gode handler.

- Der er mulighed for at gøre sit livs handel, siger Jens Almar, der skal af med en masse traktorer i forskellige størrelser, vogne, så- og pløjeudstyr, et kæmpe reservedelslager, lidt have- og parkmaskiner og værktøj.

Ifølge Jens Almar gælder det om at komme af med det hele og så lukke øjnene for, at kunderne måske laver en lidt for god handel.

- Det kan ikke betale sig at gå for meget i detaljen med, hvad der er i en eller anden bunke. Det gælder om at lukke øjnene og så se at få det solgt. Så hellere lade kunden glæde sig over, at han har gjort en god handel i stedet for at bruge tiden på sortere det hele.

Scan-Agro havde afdelinger i Otterup, i Ringsted og hovedkvarter i Hadsund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Interesserede kunder kan kontakte Jens Almar eller Jacob Almar gennem Lindus Maskinhandel.