Det er lykkedes at finde en køber til Scan-Agro, der i midten af juli blev erklæret konkurs.

Køber er Jens Almar, der driver sprøjtevirksomheden Lindus Maskinhandel i Mariager og er direktør for Western I/S, som sælger vogne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skifteretten i Aalborg tog virksomheden med hovedkvarter i Hadsund under konkursbehandling efter begæring modtaget den 11. juli.

Jens Almar fortæller, at der gik en uge fra han hørte om Scan-Agros konkurs, til han stod som ny ejer af Scan-Agro, som udover i Hadsund har en afdeling i Otterup og i Ringsted.

Jens Almar fortæller, at han har købt Scan-Agro for at sælge det videre og forhåbentligt tjene lidt på det.

- Men jeg gør også det her, fordi det for mig som sælger er en spændende udfordring at se, om det kan lykkes mig at sælge det her videre.

Respekt for arven

Jens Almar fortæller, at han tidligere har købt konkursboer og solgt inventaret videre, men denne gang er der tale om en meget større udfordring, da lagerbeholdningen er enorm især i hovedkvarteret i Hadsunds mange haller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis ikke jeg havde gjort det her flere gange før, så ville jeg ikke turde at kaste mig ud i det, siger Jens Almar.

Jens Almar er dog også bevidst om, at stedet har en lang, flot historie bag sig - en historie som begyndte tilbage i 1938.

Firmaet har været drevet og ejet af familien Lübeck, og det var 3. generation i form af Morten Lübeck, som drev virksomheden, da den måtte dreje nøglen om.

Jens Almar har stor respekt for familien og roser især Niels Peter Lübeck.

Han håber derfor, at der melder sig nogle spændende købere på banen, som lige som ham kan se potentialet i at åbne flere forskellige virksomheder i Scan-Agros lokaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der kommer nok ikke en køber, som vil have det hele samlet, men stedet egner sig rigtig godt til mange forskellige former for virksomheder.