Abonnementsartikel

Er en fuldfodervogn for stort et skrummel at komme rundt med? Så kunne en ny hollandsk Sieplo mixerskovl til minilæsseren være løsningen. Stenderup A/S har solgt den første.

Nogle vil måske undre sig, mens andre vil finde, at den nye maskine her dækker lige netop deres behov. Stenderup A/S ved Rødding har fået en ny, lille mixerskovl på programmet, og den første er allerede solgt til en kunde, som stod og manglede netop sådan én.

- Ja, den første maskine er solgt og kører hos en lokal kunde, som er meget tilfreds, siger salgs- og marketingkoordinator, Thomas Jessen, Stenderup A/S, som har fået agenturet for den hollandske producent, Sieplo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sieplo producerer en række mixer-skovle beregnet til mini-læssere, traktorer og andre læssemaskiner. Skovlene fås med en eller to vertikale blandesnegle og er ideelle til mindre goldkoblandinger, special-blandinger eller lignende.

Ni modeller

Der er ni forskellige modeller tilgængelige med indholdskapacitet fra 550 til 4.000 liter og en egenvægt fra 280 til 1.025 kg. Som ekstraudstyr kan man blandt andet udstyre maskinerne med sideskift og vejesystem.

Thomas Jessen forklarer, at den første kunde, der har købt mixerskovlen, er Thomas Hansen ved Rødding. Han har en ejendom med 230 køer og bruger den hollandske mixerskovl til at blande foder til kalvene.

Thomas Hansen har monteret mixerskovlen på en Gehl minilæsser, som er nem at komme rundt med. Sieplo-skovlen kan fodre ud til begge sider.