Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den syvende måned, og den anden vinder af 'Ugens billede' i juli er fundet.

Denne gang er vinderen Martin Lauridsen, som har taget dette billede, hvor høsten af vinterbyg er i fuld gang på Eg Mosegaard ved Grindsted i Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Martin har taget billedet den 5. juli, og han fortæller, at det er to til tre uger før normal opstart af høst. Det er fremavls vinterbyg af sorten Padura der høstes, og det er første år med den sort på bedriften, så det er ekstra spændende at komme i gang.

Pilot på mejetærskeren er Ole Johnsen og kornvogns-kusk er Martin selv.

Martins billede går nu videre til konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.