Abonnementsartikel

Den største model Bredal vogn K165 med sandbånd påmonteret er netop blevet solgt.

Vils Entreprenør har netop købt den største model Bredal vogn K165 med sandbånd påmonteret. Dette er den til dato største producerede sandvogn leveret fra fabrikken ved Vejle.

Med et rumindhold på 16 m3 i strøget mål kan den flytte noget sand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke aflæsningstiden, der koster, det er derimod tiden på landevejen imellem oplæsningspladsen og arbejdspladsen. På et projekt som vores nuværende, hvor vi skal udlægge 15.000-20.000 m3 sand, er det ikke ubetydeligt, om vi kan have 5 eller 15 m3 pr læs. Derudover har vi lagt vægt på, at det skulle være et produkt, der er nemt at arbejde med og nemt at vedligeholde. Således at skiftende chauffører nemt kan gå til opgaven. Vi kendte Bredals produkter godt i forvejen og ved, at konstruktionen er stærk og har en lang levetid, siger Søren Glintborg, afdelingsleder i Viborg ved Vils Entreprenør.

- Vi er rigtig glade for at have solgt en sandvogn i den her størrelse og håber naturligvis, at dette kan åbne op for et hidtil overset marked. Sandvogne har igennem tiderne primært været i de mindre størrelser typisk af K65 (5m3) størrelsen, men i de senere år har tendensen været større og større vogne, så i dag sælger vi sjældent mindre end K85 (6,6 m3)størrelsen. Når vi leverer en vogn i denne størrelse er det dejligt at komme ud at se, at vognen bliver brugt, den skal køre rigtig mange m3 sand her på dette projekt, siger Anders Buhl, direktør ved Bredal A/S.

Sandvognen er leveret sommeren 2014 af Bredal forhandler Mejlby og Vilsgaard, Redsted.