Det har været et vildt år for Jyden.

Det siger salgsdirektør hos Jyden Jesper Bech, der kan se tilbage på et par år, hvor der fra 2011 til 2013 er sket en vækst på 70 procent

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ingen tvivl om, at 2013 har været et turbulent og travlt år med udfordringer for alle i hele organisationen. Og uden vores loyale og engagerede medarbejdere var puslespillet langt fra gået op. Men der har været velvillighed og energi for at få det til at fungere, og det har gjort, at vi har kunnet implementere det bedste fra alle virksomheder i én samlet organisation, siger salgsdirektør Jesper Bech.

Under Jydens paraply af virksomheder er PanelTech, MHJ Agroteknik og AP Company, der alle har hoveddomicil i Bur ved Holstebro.

Regnskab

For regnskabsåret 2013 kom Jyden igen ud med et positivt resultat til trods for krisetider og sammenlægninger, hvilket af direktionen betegnes som et økonomisk tilfredsstillende set i lyset af at alle ekstraordinære omkostninger er afholdt i dette resultat.

- Selvom resultatet isoleret set ikke modsvarer vores forventninger, så er vi pænt tilfredse, når vi sammenholder resultatet med de omkostninger, der har været nødvendige for at få hele maskineriet til at køre optimalt. Samtidig er det en realitet, at opkøb af virksomheder er forbundet med en række følgeomkostninger, men vi ser investeringerne som styrket potentiale for vores vækststrategi - til fordel for både vores kunder og medarbejdere, siger direktør Jens Agergaard.

For Jyden Bur A/S steg bruttofortjenesten fra 2012 til 2013 fra 44.906.000 kroner til 53.530 kroner og nettoresultatet steg fra 1.793.000 kroner til 2.187.000 kroner.