Abonnementsartikel

Den danske McHale-importør, TBS Maskinpower, har netop fået mulighed for at vise den helt nye McHale Fusion Vario med integreret indpakker på Græsland 14 ved Frederiks den 20. juni.

Hidtil har McHale Fusion Vario med integreret indpakker kun kørt som testmaskiner i en række lande, men tilbagemeldingerne på maskinerne har været så positive, at den irske producent nu har besluttet at frigive modellen til fremvisning på Græsland 14, som foregår ved Frederiks i Midtjylland den 20. juni.

Den danske importør af McHale, TBS Maskinpower, glæder sig derfor til at vise den store nyhed frem for publikum på Elmegårdens store marker, der danner rammen om arrangementet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

McHaele Fusion Vario har et højeffektivt, variabelt kammer med en integreret wrapper-ring, og den kan indpakke flere forskellige balletyper.

McHale Fusion Vario klarer baller af både hø og halm fra kun 0,6 meter op til 1,68 meter. Høsilage og ensilage klarer den med balledimensioner fra 1,1 meter til 1,45 meter.

Den nye Mchale Fusion Vario har en patenteret ballehåndtering, som sikrer højere effektivitet ved at spare tid, når systemet flytter ballen hurtigt i maskinen.

Maskinen er desuden med Mchales karakteristiske lodrette højhastigheds wrapper-ring. Og endnu et McHale-patent sikrer, at plastikken wrappes optimalt omkring alle baller, uanset deres diameter.