Helms TMT-Centrets afdeling blev i 2004 startet i en stor "garage" i Aarhus kan i disse dage fejre 10 år i Smilets By.

Aarhus-afdelingen blev etableret helt fra bunden og varetager i dag salg og service af Helms mere end 10 importprodukter samt deres positive forhandling af Valtra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været en fornøjelse at følge udviklingen af vores Aarhus-afdeling fra vi etablerede den for 10 år siden. Mange nye kunder og produkter er kommet til, siger Allan Helms, Helms TMT-Centret.

Helms TMT-Centret blev etableret i Aarhus for at have en central placering, som er vigtig for at kunne servicere virksomhedens østjyske kunder fra Hobro i nord til Vejle i syd, men også en central placering for deres kunder i Aarhus by.

- Vi har et dybt sortiment indenfor vores specialisering i selvkørende maskiner til den grønne sektor. Det giver os fornøjelsen af et samarbejde med kunder indenfor mange brancher og her muliggør vores centrale placering at tilgodese hurtig servicering, siger Jakob Helms, Helms TMT-Centret.

Dyrskue

Helms ser frem til at mødes med nuværende og fremtidige samarbejdspartnere på Det Østjyske Dyrskue i Horsens, hvor jubilæet markeres.

- Vi er stolte over den opbakning fra vores kunder, der gør, at vi kan fejre 10-års jubilæum i Aarhus. Man kan ikke leve af fortiden, men et jubilæum er altid en god lejlighed til at se tilbage på gode oplevelser og erfaringer. Det vil vi markere med konkurrence og hyggelig samvær på Det Østjyske Dyrskue, siger Jakob Helms.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Helms TMT-Centret blev etableret i 1951 i Brande og har i dag afdelinger i Herning, Aarhus og Ringsted.