Abonnementsartikel

Syngenta stiller op på Borgeby med et 2.000 kvadratmeter stort forsøgsområde.

Syngenta havde masser af besøgende på Borgeby-messen sidste år og forsøger at gentage succes'en under Borgeby Fältdagar 2014.

- Syngentas udstilling var imponerende stor, og 5.000 landmænd fra nær og fjern besøgte vores telt, lyder det på Syngentas hjemmeside, hvoraf det også fremgår, at virksomheden vil være meget synlig under dette års landbrugsmesse i Borgeby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På vores 2.000 kvadratmeter store område finder du forsøgsdyrkninger af raps, byg, hvede, kartofler og sukkerroer. Her vises samtidigt forskellige typer udsæd og strategier for plantebeskyttelse fra vores portefølje. Alle vore konsulenter og specialister er til stede, og klar til at besvare spørgsmål, lyder det fra Syngenta.

Syngenta er en verdensførende landbrugsvirksomhed med 27.000 medarbejdere i over 90 lande med to hovedtyper af produkter: frø og plantebeskyttelse.

I Danmark er der et bredt udvalg af frø fra Syngentas forædling inden for byg, raps og majs. Sukkerroesorterne fra Syngenta udvikles hos Syngenta Seeds AB i Sverige. Syngenta Crop Protection sælger plantebeskyttelsesprodukter til forhandlere inden for dansk landbrug.