Som importør af Spearhead og med produktion af eget maskinprogram har danske GreenTec besluttet at satse på færre, men større forhandlere af sit program til landbrug, kommunal, anlægsgartnere, skovbrug og mange andre. Det er et stadigt større salg af et endnu bredere maskinprogram, der har fået virksomheden til at efterse hele sin fremgangsmåde på det danske marked.

- Vi har valgt at strømline vores struktur, så vi fremover har færre, men større forhandlere til at give vores kunder en endnu bedre betjening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det forklarer salgschef Kim Brodersen fra firmaet, der allerede har sat gang i processen.

Således er Ringe Maskinforretning med hjemsted i byen af samme navn udnævnt til den første forhandler på Fyn og omliggende øer.

- Det er vi meget glade for, fordi det er kvalitetsmaskiner, som passer perfekt ind i vores øvrige program af andre gode maskiner til kunder både i og udenfor landbruget, konstaterer maskinhandler Hanne Andersen, Ringe Maskinforretning.

Kunderne til Spearhead og GreenTec maskinerne kan fremover hente meget mere knowhow hos de forhandlere, der bliver jævnt fordelt ud over hele Danmark.

- Sælgere, montører og lagerfolkene ude hos forhandlerne får i løbet af de første måneder en meget grundig indføring i vores produkter, fortæller Kim Brodersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hanne Andersen og hendes medarbejdere har allerede haft med Spearhead og GreenTec produkterne at gøre i flere år.

Hidtil har det været sådan, at GreenTec har haft sit europæiske centrallager for dele i Kolding - og sådan er det stadig.