Abonnementsartikel

Både DR1 og TV 2 sender for tiden program med landmænd i hovedrollen, og seerne er vilde med det.

"Danmarks bedste bonderøv" er titlen på DR1's program, hvor 10 landmænd konkurrere i forskellige discipliner om titlen som landets bedste bonderøv.

Programmet bliver sendt lørdage kl. 20, og i sidste uge blev det set af 418.000. Det gjorde programmet til ugens 10. mest sete.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- "Danmarks bedste bonderøv" kigger inden for i landmandslivet anno 2014. Vi portrætterer den moderne landmand og giver indsigt i de mange discipliner erhvervet byder på. Selvom deltagerne repræsenterer forskellige traditioner inden for landbrug, så bygger alle retninger på de gamle landbrugsdyder, som for eksempel pløjning og malkning. I konkurrencen tester vi, hvor godt landmændene behersker det håndværk, som vores landbrugssamfund er baseret på, fortæller kanalchef for DR1, Pil Gundelach Brandstrup, om programmet.

Også TV 2 sender for tiden et program med landmænd i hovedrollen.

Her handler det om landmænd, der er på jagt efter den store kærlighed. Programmet hedder "Landmand søger kærlighed".

- Flere og flere bytter landlivet ud med et liv i byerne, og det betyder, at en helt særlig gruppe efterlades alene tilbage. I en ny programserie følger TV2 fem landmænd, der har valgt livet på landet. De leder nu efter den helt store kærlighed - en kvinde at dele livet med, skriver TV 2 om programmet.

Det bliver sendt fredag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste fredag fulgte 517.000 seere med, hvilket gjorde programmet til det 6. mest sete på TV 2 i den forgangne uge.