Abonnementsartikel

Gennem en række nye initiativer skal MICA styrke sin position på især de nordiske markeder.

Over de seneste måneder har Slagelse-virksomheden MICA, som producerer snegle og vindinger til blandt andet korn- og frøbranchen, industri, levnedsmiddelbranchen og landbrug oprustet sine kompetencer. Senest med ansættelsen af Finn Hansen, der som ansvarlig for produktion og salg skal stå i spidsen for et nyt udviklingsprojekt.

Nye kræfter om bord

- Ansættelsen af Finn Hansen sker som led i videreudviklingen af MICA, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Finn Hansen har lang erfaring inden for opbygning og udvikling af markeder, salgskanaler og virksomheder i både Danmark og Norden. Som salgschef bliver den primære opgave at konsolidere og udvikle MICA samt foretage en række nødvendige tilpasninger af, hvordan MICA håndteres i fremtiden.

- Min fornemmeste opgave bliver at udvikle og sikre implementering af den overordnede strategi for det nye udviklingsprojekt. En spændende opgave under denne del af projektet bliver at konsolidere os på de øvrige nordiske markeder og gøre opmærksom på vores brede udvalg og kompetencer inden for produktion og udvikling af komponenter til snegletransport, fortæller Finn Hansen.

Fokus på Norden

I de senere år har MICA arbejdet på at styrke sin position på nærmarkederne Danmark, Sverige og Norge. Disse markeder skal fortsat videreudvikles, blandt andet gennem styrkelse af relationer til eksisterende kunder samt ved at tilbyde flere attraktive produkter og serviceydelser. Yderligere, arbejdes der på at finde nye måder at inspirere og innovere på.

- Med fokus på kvalitet, innovation og kundedialog vil vi i den kommende tid forsøge at udnytte det store potentiale, de nordiske markeder rummer for divisionens produkter. Fundamentet for alt dette bliver at skabe tillid og troværdighed gennem et skudsikkert knowhow omkring MICAs produkter, oplyser Finn Hansen.